zaterdag 13 september 2014

dringend ouders gezocht voor kriebelteam

Beste Pitters,

- Al jaren werken wij met een kriebelteam dat ongelooflijk sterk werk levert. Onze school (ook jullie huizen) blijft hierdoor luizenvrij. Daarom is het van groot belang dat dit goed werk verder gezet kan worden. Deze groep ouders heeft nood aan nieuwe krachten. De controles gaan steeds op een ochtend door en de dagen worden in onderling overleg gepland. Zelfs een half uur verlicht al het werk!

Kristel (mama Isa) coördineert deze groep en zal in kaart brengen wie wanneer kan. Je kan haar bereiken door mij te mailen op coordinator@freinetschooldepit.be (of haar live aan te spreken). We hopen op een massale respons. Dikke dankjewel om onze school mee luizenvrij te houden!!

Verkeersdag:

Op 19/9 is het verkeersdag. We gaan onmiddellijk na de klasafsluiting een wandeling doorheen de stad maken onder begeleiding van Gunther. Wie kan er nog met ons mee?

Bedankt

Klasafsluiting:

Op 19/9 is het om 8.45 uur klasafsluiting in onze klas.

Iedereen is van harte welkom.

Foto van het gezin:

Hallo hallo,

Met de geboorte van Juno en Stella vertelden we over onze broers en zussen. We zouden het heel leuk vinden als we een foto zouden hebben waarop iedereen van het gezin staat om in ons onderzoeksboek te plakken.

Bedankt

We hebben een klasouder:

Woop woop, we hebben een klasouder. Elke Vandevelde is dit schooljaar onze klasouder. Bedankt Elke.