vrijdag 1 juli 2016

Een kijkje in de klas:


 Onze laatste week: wat een verrassing, ik kreeg een kroon, prachtige tekeningen enz... en niet te vergeten een heerlijk ontbijt. Bedankt, het was super.

 We bedankten onze klasouders met een mooie kaart en een zelfgemaakt kussentje, bedankt Ilse en Yentl voor al jullie hulp.






 Na het ontbijt gingen we naar de turnzaal. We werkten in groepjes aan een kunstje en we toonden de kunstjes tijdens het toonmoment aan elkaar, knap hoor (wat een samenwerking).






 Samen met klas Mireille picknickten we onder het afdak.
 Sara kwam voor Zanna haar verjaardag chocolade fondue doen, heerlijk. Bedankt Sara.






  
 We gingen naar een toneel kijken van klas Arvid, leuk gedaan, bedankt.

 Dan brak de spannende doorschuifdag aan, de kinderen maakten kennis met elkaar, met mij en met de klas. Wat een flinke schatties. Ik kijk al uit naar volgend schooljaar, maar eerst even rust voor iedereen.







 Elke kwam de kaarten die de tweede voor de derde maakten voorlezen en zo moest iedereen raden over wie het ging. Het werd steeds goed geraden, knap hoe jullie zoveel specifieke en leuke anekdotes over elkaar wisten te vertellen.
 We namen afscheid van elkaar met een lekkere receptie, bedankt voor alles. Afscheid nemen is niet zo leuk, want jullie zijn toch ook "mijn kindjes" geweest voor 2 jaar. Ik vertelde allerlei leuke dingen over jullie en omdat jullie zo flink waren het voorbije schooljaar kregen jullie de grootste pluimen die ik kon vinden, die van een pauw. Ik ga jullie missen en veel plezier in het eerste leerjaar.

Verder namen we ook nog afscheid van het zesde, veel plezier in het middelbaar.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het leuke bedankmoment, maar vooral voor de vele helpende handen en het fijne schooljaar. Ik genoot ervan om met jullie kinderen te mogen werken en zag ze groeien en openbloeien wat me veel plezier deed en voldoening gaf.
Tot in september, fijne vakantie.