dinsdag 9 mei 2017

Mededeling:

Morgen hang ik de lijst voor de oudercontacten uit:

Een kijkje in de klas:


 Isolde kwam terug naar ons klasje, samen met Stieg bouwde ze met de lego.
 Werken aan het brevet correspondentie.
 De vingers juist zetten volgens het cijfer.
 Samen leuke verhalen maken met de barbies en pony's.
 Dan de uitstap waar de kinderen al zo lang naar uitkeken: de brandweer. Het was super, bedankt brandweer Diest en bedankt aan de begeleiders en chauffeurs.





















 Woop woop, zwemmen maar. Bedankt voor de hulp.








 Slijm maken. Bedankt Nur, Ayse en Karlijn.
 Till en Jazzy Blue kwamen een namiddagje naar onze klas.
 We deden het proefje opnieuw, maar nu met andere kleuren. Benieuwd ...

 We luisterden naar het verhaal Meneer René.

Mededeling: tuindagen:

Hallo hallo,

Op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 mei doen we met onze klas en klas Lieselot tuindagen. Tuindagen, wat is dat? Samen met Karen gaan de kinderen zaaien, borden plaatsen, een insectenhotel maken,... in de voortuin. 

We gaan ook koken met de oogst. Dit in samenwerking met de buurt. Lieselot gaat met een groepje kinderen vragen of we met groepjes bij de mensen thuis mogen gaan koken.

Concreet zijn we dus op zoek naar ouders die een groepje mee willen begeleiden tijdens het koken bij de buren en ouders die in de klas willen komen koken. Heb je hier wel zin in, laat het zeker aan Lieselot of mij weten. Dit zou dan doorgaan op 22 en 23 mei in de namiddag. 

Op 24/5 worden de buurtbewoners uitgenodigd voor de onthulling van onze tuinnamen en mogen ze met ons aanschuiven aan de picknicktafel om iets te eten van al het lekkers dat de kinderen maakten.

Verder zijn we nog op zoek naar allerlei materialen om het insectenhotel op te vullen: dennenappels, bamboe, schelpen, hooi, stro, takken, ...

Alvast bedankt,
de kleuters, Karen, Lieselot en An.