vrijdag 16 juni 2017

Mededeling:

De laatste 2 weken: wat staat er nog op het programma?
- maandag 19/6 gaan we om 11.15 uur kijken naar het huis van omi Anny. We zagen de opbouw ervan, maar hoe is het nu binnenin? In de namiddag gaan we samen met klas Lieselot naar de tentoonstelling van de tekenacademie kijken. Om 15 uur komt Nesife ons verwennen met een ijsje.

- dinsdag 20/6 gaan we in de voormiddag met de derde (An en Lieselot) naar het Citadel voor een klasbuilding activiteit, zo zijn de kinderen in hun klasgroep van volgend schooljaar, de tweede blijft op school bij Keet. Meebrengen: rugzak met lunchpakket en een flesje water. In de namiddag ga ik met de tweede naar Ilse om zo met de klasgroep van volgend schooljaar fijn te spelen. Dan blijft de derde bij Keet.

- woensdag 21/6 is het atelier samen met het eerste en tweede leerjaar.

- donderdag 22/6 maken we een verrassing om later op de dag de klasouders te verwennen.

- vrijdag 23/6 maken we confituur en in de namiddag is het atelier met de oudste kleuters.

- maandag 26/6 koken we in de voormiddag om in de namiddag een tuinfeest te doen ter bedanking aan alle kinderen van de lagere school die ons ateliertjes kwamen geven.

- dinsdag 27/6 trakteer ik de kinderen met iets lekkers, we moeten deze dag ook onze boekjes binnen brengen, wie kan er om 15 uur met ons mee naar de bib?

- woensdag 28/6 is het doorschuifdag voor de hele school en komen de kinderen in hun klasje voor het volgende schooljaar terecht.

- vrijdag 30/6 gaan we zwemmen op de halve maan en trakteren de jarigen van juni-juli-augustus.

Zo, dat zijn nog 2 volle, maar leuke weken.
Fijn weekend.