donderdag 19 januari 2017

Mededeling:

Wij zijn op zoek naar hulp voor bij:

- het zwemmen op 24/1, we vertrekken om 8.40 uur. Zwemzakken niet vergeten en makkelijke kledij en schoenen voorzien die dag aub.

- ons bezoek aan de balletschool op 27/1. We vertrekken om 9.25 uur en gaan te voet naar de Eduard Robeynslaan.

- ons bezoek aan het werk van Sara en Griet op 10/2. We zijn op zoek naar chauffeurs om ons daar af te zetten (Leuvenseseteenweg), we wandelen nadien terug naar school. Wie kan blijven om mee te begeleiden en om mee terug te wandelen?

Alvast bedankt.

Een kijkje in de klas:


 Axel kwam in onze klas zijn verhaaltje vertellen over Kobe en de draak. Axel maakte dit boek zelf, de kinderen waren onder de indruk en vonden het een heel leuk verhaal. Bedankt Axel.
 Joke toonde ons wat ze op haar werk doet, ze is tekenjuf. Heel wat kinderen gingen in groepjes bij haar tekenen. Bedankt Joke.
 Paulette was erbij en ze schilderde alvast mee een gesmolten sneeuwman.



 Jozefien en Hasse speelden het varhaal "de nieuwe oorbellen".
 Isabo en Pilar speelden "de verliefde leeuw".
 Omdat Till ziek was, was Ilse er vandaag niet. Rembrandt, Lodewijk en Isolde kwamen naar onze klas. Rembrandt viel van het harde werk in de namiddag in slaap.
 Bij de schoolraad werd de vraag gesteld wat zouden we kunnen doen voor onze kippen om te voorkomen dat de vogels hun eten steeds opeten? We gaan met Eddy een vogelverschrikker maken en we gaan eten maken voor de vogels. De meiden maken alvast enkele enge ontwerpen.
 Isolde ging aan de slag met haar puzzel.
 Een baan maken met de kapla.
 Fijn spelen met de auto's.
 Het onderzoek van de schildpad afwerken.
 De kinderen van de lagere school kwamen lezen, bedankt.